1. Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Owiwi, μια ιστοσελίδα που διαχειρίζεται η OWIWI ΙΚΕ, ελληνική εταιρεία με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 131688201000, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή λογισμικού και την ανάπτυξη σοβαρών παιχνιδιών και γενικότερα στους τομείς βελτιστοποίησης τεχνικών για σοβαρά παιχνίδια (serious games). Σε συνέχεια του ως άνω αναφερόμενου τομέα δραστηριότητας, η Owiwi παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανάπτυξης, εκπαίδευσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού και σας δίνει πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες διαχείρισης προσλήψεων μέσω της Ιστοσελίδας www.owiwi.co.uk (η Ιστοσελίδα).

Έχοντας πρόσβαση ή/και χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων κατευθυντήριων ή/και τυχόν μελλοντικών τροποποιήσεων (συλλογικά, οι «Όροι»). Είτε ενεργείτε για λογαριασμό σας ή για λογαριασμό μιας Εταιρείας / Επιχείρησης / Οργανισμού, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι κάνοντας κλικ στο πλαίσιο "Αποδέχομαι", είτε εσείς είτε η Εταιρεία / Επιχείρηση / Οργανισμός για τον οποίο ενεργείτε, δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Με την αποδοχή των παρόντων Όρων, δηλώνετε ότι είστε ενήλικας ηλικίας 18 ετών ή, σε περίπτωση που είστε κάτω των 18 ετών, δηλώνετε ότι έχετε λάβει γονική συγκατάθεση και ότι είστε σε θέση να παρέχετε τα στοιχεία των γονέων σας αν αυτό σας ζητηθεί. Όσοι έχουν γονική μέριμνα πρέπει να προστατεύουν τους νέους από την πρόσβαση και τη χρήση ιστοσελίδων που απευθύνονται σε ενήλικες και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Εάν δεν συμφωνείτε να δεσμευθείτε από το σύνολο των Όρων Χρήσης, μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της Owiwi και τις υπηρεσίες της.

 

     2. Εγγραφή & Υπηρεσίες

    (α) Προκειμένου να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Owiwi θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και την κατάλληλη σύνδεση τηλεπικοινωνιών.

    (β) Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, κυρίως, τα ακόλουθα:

 • Την παροχή ενός εργαλείου αξιολόγησης που βασίζεται σε ένα παιχνίδι.

 • Την δυνατότητα αξιολόγησης των χρηστών, είτε με άμεση πρόσβαση από την πλατφόρμα, ή προσκαλώντας νέους χρήστες να συμμετέχουν.

 • Την δυνατότητα προβολής και λήψης Αναφορών μέσα από το ταμπλό της πλατφόρμας.

 • Την δυνατότητα διαχείρισης των υποψηφίων σε σχέση με τη χρήση του εργαλείου αξιολόγησης και της Αναφοράς.

 • Ζωντανή παρακολούθηση μετρήσεων σε σχέση με τη χρήση των υπηρεσιών (αξιολογήσεις).

 • Την δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων στο προφίλ ενός υποψηφίου.

 • Την δυνατότητα επιλογής αγαπημένων υποψηφίων.

 • Την δυνατότητα προσθήκης βαθμολογίας σε προτιμώμενους υποψηφίους.

 • Την δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης πεδίου «Θέσεις Εργασίας» για την κατηγοριοποίηση των πιθανών υποψηφίων και των αποτελεσμάτων αξιολόγησής τους.

 • Την δυνατότητα αλλαγής συνδρομής και πακέτων.(γ) Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Owiwi, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος δημιουργώντας λογαριασμό στην Owiwi.

(δ) Οι Λογαριασμοί στην Owiwi μπορούν να δημιουργηθούν είτε από Ιδιώτες είτε από Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμούς (συλλογικά, "Κάτοχοι Λογαριασμού Owiwi" ή "Εσείς").

(ε) Όλες οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει ρητά να εξουσιοδοτούνται από τους υπαλλήλους τους ή τους υποψήφιους υπαλλήλους τους (συλλογικά, ο/οι "Υποψήφιος/οι") για να δώσουν κάθε είδους δεδομένα, ακόμα και Προσωπικά Δεδομένα, που τους αφορούν και έχουν ζητηθεί από την Owiwi, καθώς και να τους ενημερώσουν σχετικά με τους παρόντες Όρους. Οι Εταιρίες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί ευθύνονται αποκλειστικά για τη λήψη συγκατάθεσης των υπαλλήλων τους και η Owiwi δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

(στ) Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην Owiwi είτε χειροκίνητα είτε μέσω Linkedin. Σε περίπτωση εγγραφής μέσω Linkedin, όλες οι πληροφορίες θα αντληθούν μέσω της χρήσης ενός Application Programming Interface (API), αλλά μπορεί να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε πρόσθετες πληροφορίες προτού αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα της Owiwi.

(ζ) Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στην Owiwi πρέπει να αποκαλύψετε ορισμένες πληροφορίες σας και συγκεκριμένα:

 • Ατομικά ή ως Υποψήφιος θα πρέπει να αποκαλύψετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σας, όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, το πλήρες όνομά σας, ημερομηνία γέννησης, φύλο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μορφωτικό επίπεδο, καθεστώς απασχόλησης, τίτλο εργασίας, επίπεδο θέσης, κλάδος απασχόλησης, επωνυμία της Εταιρείας/Επιχείρησης/Οργανισμού όπου απασχολείστε αυτή την στιγμή και την τοποθεσία της εργασίας σας

 • Οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει να αποκαλύψουν την πλήρη επωνυμία τους, τη διεύθυνση της έδρας τους, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Υποψηφίου τους, το μέγεθος και το πεδίο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, την διεύθυνση της ιστοσελίδας τους και ορισμένα Στοιχεία Πληρωμής {όπως την Διεύθυνση Τιμολόγησης και τον Τρόπο Πληρωμής (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα}). Σε περίπτωση δημιουργίας και διαχείρισης πεδίου "Θέσεις Εργασίας", οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει να αποκαλύψουν επιπλέον τον τίτλο εργασίας, το επίπεδο θέσης, το καθεστώς απασχόλησης και το μορφωτικό επίπεδο που απαιτείται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας

(η) Μετά την ολοκλήρωση της online φόρμας εγγραφής στην Ιστοσελίδα, η Owiwi θα σας στείλει ένα e-mail επιβεβαίωσης («E-mail Επιβεβαίωσης»), τη στιγμή που έχει γίνει δεκτή και έχει επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας.

(θ) Με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της Owiwi, υπάρχουν δύο (2) τρόποι που μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι:

 • Ως Ιδιώτης, μπορείτε να παίξετε το Παιχνίδι δωρεάν και κατ’ 'ευθείαν από το ταμπλό. Με την ολοκλήρωση του Παιχνιδιού, μπορείτε να διαβάσετε την Προσωπική Αναφορά σας της Owiwi απευθείας στην πλατφόρμα. Μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας στα κοινωνικά δίκτυα ή να τα προωθήσετε σε τρίτους, αλλά μόνο για προσωπικούς λόγους και ποτέ για εμπορικούς λόγους, διαφορετικά η Owiwi διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της εναντίον σας. Μπορείτε να παίξετε ξανά το Παιχνίδι μετά από έξι (6) μήνες από την προηγούμενη ημερομηνία που παίξατε.

 • Ως Υποψήφιος μιας Εταιρείας/Επιχείρησης/Οργανισμού, θα λάβετε ένα e-mail μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Παιχνίδι. Ο σύνδεσμος με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να παίξετε το Παιχνίδι επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς και κανέναν άλλον. Αυτός ο σύνδεσμος δεν πρέπει να μοιράζεται, προωθείται ή κοινοποιείται σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εκτός από εσάς, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Owiwi. Σε κάθε άλλη περίπτωση, και εάν παραβιαστούν τα ως άνω αναφερόμενα, η Owiwi διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματα αποζημίωσης εναντίον σας. Όταν τελειώσετε το Παιχνίδι, μπορείτε να διαβάσετε την Προσωπική Αναφορά σας της Owiwi απευθείας στην πλατφόρμα. Μπορείτε να παίξετε ξανά το Παιχνίδι μετά από έξι (6) μήνες από την προηγούμενη ημερομηνία που παίξατε.

(ι) Η μετάφραση των όρων που χρησιμοποιούνται στο Παιχνίδι έχει γίνει σύμφωνα με το https://www.wiktionary.org/

(κ) Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της Ιστοσελίδας της Owiwi, τις υπηρεσίες ή εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση και δεν επιτρέπεται η πώληση/μεταπώληση των υπηρεσιών αυτών σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή γενικά η οικονομική τους εκμετάλλευση, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη ρητή έγγραφη έγκριση της Owiwi.

(λ) Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας και της ασφάλειας του κωδικού για τον Λογαριασμό της Owiwi.

(μ) Εάν πιστεύετε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο έχει παραβιάσει τον κωδικό σας για τον Λογαριασμό της Owiwi, πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αποστέλλοντας μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@owiwi.co.uk.

(ν) Δεν επιτρέπεται η δημιουργία περισσοτέρων του ενός Λογαριασμού στην Owiwi.

(ξ) Δεν πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Owiwi μέσω μη εξουσιοδοτημένων μέσων, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, της χρήσης αυτοματοποιημένης συσκευής, λειτουργικού κώδικα (script), διαδικτυακού ρομπότ (bot), ή προγραμμάτων spider, crawler ή scraper.

 1. Η χρήση από πλευράς σας των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν εμποδίζει την Owiwi από το να επιτρέπει σε άλλους να χρησιμοποιούν επίσης τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

(π) Η Owiwi διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει διαδικασίες επαλήθευσης και ασφάλειας σχετικά με όλες τις πληροφορίες που παρέχονται από πλευράς εσάς. Αν η Owiwi έχει λόγους να πιστεύει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς στην εγγραφή και χρήση οποιωνδήποτε υπηρεσιών παραβιάζουν ή είναι πιθανό να παραβιάσουν οποιαδήποτε διάταξη των Όρων Χρήσης, η Owiwi, κατά την απόλυτη κρίση της, μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που κρίνει κατάλληλη, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στην Owiwi.

(ρ) Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στην Owiwi ανά πάσα στιγμή αποστέλλοντας μας ένα e-mail στην διεύθυνση support@owiwi.co.uk., αλλά όλες οι πληροφορίες και το περιεχόμενο που έχουν ήδη παρασχεθεί σε εμάς ενδέχεται να παραμείνουν και να εμφανίζονται μέσα στην πλατφόρμα μας και θα διαχειρίζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

(σ) Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στην Owiwi ανά πάσα στιγμή αποστέλλοντάς μας ένα e-mail στην διεύθυνση support@owiwi.co.uk., αλλά η ήδη καταβεβλημένη αμοιβή δεν επιστρέφεται.

(τ) Το δικαίωμα απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στην Owiwi δεν θα βλάψει κανένα άλλο δικαίωμα ή μέσο αποζημίωσης ή/και αποκατάστασης που μπορεί να έχει η Owiwi σχετικά με οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων, υποχρεώσεων ή ευθυνών που υπήρχαν πριν από την απενεργοποίηση.

 

3. Δωρεάν Δοκιμαστική Περίοδος & Αμοιβή

(α) Οι Ιδιώτες επιτρέπεται να παίζουν το Παιχνίδι δωρεάν.

(β) Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμούς είναι δέκα (10) ημέρες από την εγγραφή τους και ισχύει μόνο για δεκατέσσερα (14) Παιχνίδια. Κάθε Παιχνίδι αντιστοιχεί σε έναν διαφορετικό Υποψήφιο. Μετά την λήξη της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει να καταβάλουν την σχετική αμοιβή, ανάλογα με τον αριθμό των Παιχνιδιών που επιθυμούν να αγοράσουν, προκειμένου να διατηρούν την ευκαιρία να παίξουν το Παιχνίδι και να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους στην Owiwi και στα Προσωπικά Δεδομένα που μας έχουν παρασχεθεί έκτοτε. Συνεπώς, όλες οι υπηρεσίες της Owiwi θα αναστέλλονται μέχρι την εκ νέου καταβολή πληρωμής. Σε αντίθετη περίπτωση, ο λογαριασμός στην Owiwi θα κλείσει και, στη συνέχεια, οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί: (i) δεν θα δύνανται να καλέσουν τους Υποψηφίους τους για να παίξουν το Παιχνίδι, (ii) δεν θα έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους στην Owiwi και (iii) όλα τα Προσωπικά Δεδομένα που είχαν παρασχεθεί έκτοτε θα ανήκουν στην Owiwi και θα διαχειρίζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

(γ) Μετά την καταβολή της σχετικής αμοιβής, οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/ Οργανισμοί λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης και στη συνέχεια έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, ώστε να μπορούν να προσκαλέσουν τους Υποψηφίους τους για να παίξουν το Παιχνίδι.

(δ) Η καταβολή της σχετικής αμοιβής αποτελεί προϋπόθεση για να παιχτεί το Παιχνίδι και καταβάλλεται πάντα εκ των προτέρων.

(ε) Οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί δύνανται να πληρώσουν την αγορά του/των Παιχνιδιού/ών μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

(στ) Μόλις υποβάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας, εγγυάστε ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιείτε για την αγορά από την Ιστοσελίδα της Owiwi. Σε περίπτωση που δεν είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιείτε για αγορά από την Ιστοσελίδα της Owiwi, η Owiwi δεν ευθύνεται έναντι του νόμιμου κατόχου της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που έχει χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε αγορά από την Ιστοσελίδα της Owiwi.

(η) Όταν τα προπληρωμένα Παιχνίδια σας έχουν παιχτεί από τους Υποψηφίους σας, σας ειδοποιούμε ότι έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε επιπλέον Παιχνίδια, με την καταβολή της σχετικής αμοιβής.

(θ) Όλες οι αναφερόμενες αμοιβές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και άλλους φόρους ή τέλη, και δεν επιστρέφονται για κανέναν λόγο.

(ι) Με τη μερική ή ολική χρήση των προπληρωμένων Παιχνιδιών από τις Εταιρίες ή τους Υποψηφίους γίνεται αυτόματη παραίτηση από το οριζόμενο στο Άρθρο 4 παρ.10 του Νόμου 2251/1994 Δικαίωμα Υπαναχώρησης.

(κ) Σε περίπτωση απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στην Owiwi αποστέλλοντάς μας ένα e-mail στην διεύθυνση support@owiwi.co.uk., η ήδη καταβεβλημένες αμοιβές δεν επιστρέφονται.

 

4. Πολιτική Δεδομένων

(α) Η δημιουργία λογαριασμού στην Owiwi σημαίνει πως είτε εσείς οι ίδιοι είτε ένας Υποψήφιος θα παίξει το Παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ζητηθεί να μας παράσχετε, είτε Ατομικά, ή ως Υποψήφιος ή ως Εταιρεία/Επιχείρηση/Οργανισμός, συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα

(β) Υπάρχουν τρεις (3) τύποι προσωπικών δεδομένων που θα συλλέγονται και θα επεξεργάζονται ενώ παίζεται το Παιχνίδι:

 1. Δεδομένα Εγγραφής:

 • Ατομικά ή ως Υποψήφιος θα πρέπει να αποκαλύψετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σας, όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, το πλήρες όνομά σας, ημερομηνία γέννησης, φύλο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μορφωτικό επίπεδο, καθεστώς απασχόλησης, τίτλο εργασίας, επίπεδο θέσης, κλάδο απασχόλησης, επωνυμία της Εταιρείας/Επιχείρησης/Οργανισμού όπου απασχολείστε αυτή την στιγμή και την τοποθεσία της εργασίας σας

 • Οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει να αποκαλύψουν την πλήρη επωνυμία τους, τη διεύθυνση της έδρας τους, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Υποψηφίου τους, το μέγεθος και το πεδίο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και την διεύθυνση της ιστοσελίδας τους. Σε περίπτωση δημιουργίας και διαχείρισης πεδίου "Θέσεις Εργασίας", οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει να αποκαλύψουν επιπλέον τον τίτλο εργασίας, το επίπεδο θέσης, το καθεστώς απασχόλησης και το μορφωτικό επίπεδο που απαιτείται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας

 1. Δεδομένα Πελατών:

Όλα τα δεδομένα που μας παρέχονται όταν κάνετε την αγορά του Παιχνιδιού, δηλαδή όλα τα στοιχεία του Αγοραστή και της Πληρωμής, όπως η Διεύθυνση Τιμολόγησης και ο προτιμώμενος τρόπος πληρωμής (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)

 1. Δεδομένα Παιχνιδιού:

Με τον όρο «Δεδομένα Παιχνιδιού» θεωρούνται: (α) η ημερομηνία γέννησης του παίκτη, το φύλο, η διεύθυνση κατοικίας, το μορφωτικό επίπεδο, το καθεστώς απασχόλησης, ο τίτλος εργασίας, το επίπεδο θέσης, ο κλάδος απασχόλησης, (β) η μέθοδος πρόσβασης που έχει χρησιμοποιήσει ο παίκτης για να παίξει το Παιχνίδι (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, συσκευή, λειτουργικό σύστημα, τύπο δικτύου, κατά προσέγγιση διεύθυνση IP) και (γ) τα αποτελέσματα Παιχνιδιού του παίκτη, δηλαδή οι απαντήσεις του παίκτη σε κάθε ερώτηση του Παιχνιδιού, η συνολική βαθμολογία του παίκτη και, εν γένει, όλες οι αλληλεπιδράσεις του Παιχνιδιού.

(γ) Όλες οι Εταιρείες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί πρέπει ρητά να εξουσιοδοτούνται από τους Υποψηφίους τους για να δώσουν κάθε είδους δεδομένα, ακόμα και Προσωπικά Δεδομένα, που τους αφορούν και έχουν ζητηθεί από την Owiwi, καθώς και να τους ενημερώσουν σχετικά με τους παρόντες Όρους. Οι Εταιρίες/Επιχειρήσεις/Οργανισμοί ευθύνονται αποκλειστικά για τη λήψη συγκατάθεσης των υπαλλήλων τους και η Owiwi δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

(δ) Εγγυάστε και δηλώνετε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχονται, είτε από εσάς ατομικά ή ως Υποψήφιος ή ως Εταιρεία / Επιχείρηση / Οργανισμός, είναι, και κάθε φορά θα είναι, αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη και συμφωνείτε να ενημερώνετε τις πληροφορίες καθώς είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η εγκυρότητα και η ακρίβεια τους.

(ε) Αναγνωρίζετε ότι η Owiwi δεν έχει κανέναν έλεγχο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί λογικά να φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την αλήθεια και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από εσάς.

(ζ) Η Owiwi δεν ευθύνεται για τη διαγραφή, διόρθωση, τροποποίηση, καταστροφή, βλάβη, απώλεια, αποκάλυψη ή την αποτυχία αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων κατά την χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

(η) Δια του παρόντος χορηγείτε στην Owiwi μια διαρκή, χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων δικαιόχρησης, παγκόσμια και αμετάκλητη άδεια να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο που παρέχετε είτε εσείς ατομικά είτε ως Εταιρεία/Επιχείρηση/Οργανισμός και να εμφανίσετε τα αποτελέσματα του Παιχνιδιού σας στο ταμπλό των κατόχων Λογαριασμού στην Owiwi, στην πλατφόρμα της.

(θ) Ενόσω μας παρέχετε, είτε εσείς ατομικά ή ως Υποψήφιος ή ως Εταιρεία/Επιχείρηση/Οργανισμός, οποιουδήποτε είδους δεδομένα, ρητά μας δίνετε την άδεια να τα διαχειριστούμε σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας, κάνοντας κλικ στο πλαίσιο «Αποδέχομαι».

(ι) Χρησιμοποιούμε κυρίως τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται προκειμένου να ετοιμάσουμε την Προσωπική Αναφορά Owiwi του παίκτη, να βγάλουμε ασφαλή επιστημονικά συμπεράσματα, να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες, να σας αποστείλουμε ενημερωτικά δελτία και πληροφορίες σχετικά με γεγονότα ή/και άλλες υπηρεσίες οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, καθώς και για λόγους στατιστικής, μελέτης και έρευνας.

(κ) Δυνάμεθα να κρυπτογραφήσουμε, χρησιμοποιήσουμε, αποθηκεύσουμε, επεξεργαστούμε, εκμεταλλευτούμε, αποκαλύψουμε και διανέμουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχονται, κατά την απόλυτη κρίση μας, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • όταν υφίσταται η ανεπιφύλακτη αποδοχή σας για τις ως άνω αναφερόμενες ενέργειες, κάνοντας κλικ στο πλαίσιο «Αποδέχομαι», διαφορετικά πρέπει να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην διεύθυνση support@owiwi.co.uk

 • όταν ο παραλήπτης των ως άνω αναφερομένων ενεργειών είναι τρίτο μέρος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με το οποίο συνεργάζεται η Owiwi.

 • εάν απαιτείται από τον Νόμο, από δικαστική απόφαση ή κλήτευση ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη αρμόδια κυβερνητική, δικαστική, αστυνομική, διοικητική ή ρυθμιστική αρχή, κατόπιν νόμιμου αιτήματος και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τις ως άνω αναφερόμενες ενέργειες ή μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση ή συμπλήρωση των στοιχείων που μας έχετε παράσχει, στέλνοντάς μας ένα σχετικό e-mail στη διεύθυνση support@owiwi.co.uk

(λ) Άλλου είδους πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς ή για εσάς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, την τοποθεσία σας, το είδος του περιεχομένου που βλέπετε ή την συχνότητα και την διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.

(μ) Εκτός από τα προσωπικά σας δεδομένα, συλλέγονται αυτόματα τεχνικά δεδομένα στους διακομιστές μας από τον περιηγητή σας κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της Owiwi. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε με τις ως άνω αναφερθείσες αυτόματες μεθόδους μπορεί να είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η διεύθυνση IP σας, πληροφορίες από cookies, το όνομα χρήστη, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας ή ο πάροχός σας υπηρεσιών διαδικτύου, ο τύπος του περιηγητή σας, η γλώσσα και η ζώνη ώρας σας.

(ν) Στην περίπτωση ολικής ή μερικής αλλαγής στην ιδιοκτησία ή συγχώνευσης, εξαγοράς ή πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της Owiwi, της Ιστοσελίδας της Owiwi, των υπηρεσιών ή οποιονδήποτε εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, σε τρίτο μέρος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε ή παραχωρήσουμε όλες ή μέρος των πληροφοριών σας (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πληροφοριών).

(ξ) Δυνάμεθα να συλλέξουμε πληροφορίες, ακόμη και όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες, υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων μερών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ή αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο με την Ιστοσελίδα μας, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας.

 

5. Υποχρεώσεις & Δικαιώματα

(α) Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα την ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή οποιεσδήποτε εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

(β) Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή οποιεσδήποτε εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό.

(γ) Συμφωνείτε ότι δεν θα ζητήσετε, συλλέξετε ή χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης των άλλων κατόχων λογαριασμών της Owiwi.

(δ) Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να περιορίσετε έναν άλλο κάτοχο λογαριασμού της Owiwi από τη χρήση της Ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή οποιονδήποτε εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi και δεν πρέπει να ενθαρρύνετε ή να διευκολύνετε τις παραβιάσεις αυτών των Όρων.

(ε) Δεν πρέπει να πωλήσετε, μεταβιβάσετε ή εκχωρήσετε/υπομισθώσετε την άδεια πρόσβασης σας στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας της Owiwi. Δεν επιτρέπεται εσείς ο ίδιος, και δεν πρέπει να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε άλλον την: (i) προσπάθεια αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, δημιουργίας παράγωγων έργων, προγραμμάτων framing ή mirroring, αναδημοσίευσης, λήψης, απεικόνισης, μετάδοσης ή διανομής του συνόλου ή μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως εφαρμόζονται, σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης ή με οποιονδήποτε τρόπο, (ii) την χρήση οποιουδήποτε ρομπότ, spider, εφαρμογής έρευνας ή ανάκτησης ιστοσελίδων ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής για αντιγραφή, ανάκτηση, αρχειοθέτηση ή indexing για οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας ή είναι απενεργοποιημένο όπως ορίζεται στο http://www.owiwi.co.uk, (iii) την απόπειρα για reverse compiling, αποσυναρμολόγηση, reverse engineering ή με άλλο τρόπο να αλλοιώσει το σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών που παρέχονται, (iv) την πρόσβαση του συνόλου ή μέρους των παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου την δημιουργία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που ανταγωνίζεται τις υπηρεσίες μας ή την χρήση των υπηρεσιών μας για άμεσο ανταγωνισμό μαζί μας.

(ζ) Συμφωνείτε πως επιτρέπετε στην Owiwi, για λόγους μάρκετινγκ, να διαφημίσει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της. Δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε την επωνυμία σας, το λογότυπο και το εμπορικό σήμα σας στα υλικά μας δημοσιότητας ή μάρκετινγκ και μας χορηγείτε όλα τα δικαιώματα που απαιτούνται προς τούτο. Μπορείτε να αποσύρετε αυτή την άδεια ανά πάσα στιγμή αποστέλλοντας μας ένα e-mail με το αίτημα απόσυρσής σας στην διεύθυνση support@owiwi.co.uk

(η) Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε προς όλη την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία (και τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας), τους κανόνες και τους κανονισμούς που ισχύουν ενόσω έχετε πρόσβαση ή/και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή οποιεσδήποτε εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi

(θ) Καθώς στην ιστοσελίδα της Owiwi παρέχονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, μπορεί να σας ζητήσουμε να αξιολογήσετε και να αποδεχθείτε συμπληρωματικούς όρους που ισχύουν για την αλληλεπίδρασή σας με μια συγκεκριμένη υπηρεσία.

(ι) Προς αποφυγή αμφιβολιών, οι υποχρεώσεις της Owiwi περιορίζονται μόνο στην παροχή υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνουν διενέργεια πράξεων για λογαριασμό σας. Τίποτα σε αυτούς τους Όρους δεν προορίζεται, ή θεωρείται ότι θεμελιώνει οποιονδήποτε συνεταιρισμό ή κοινοπραξία ανάμεσα σε εσάς και την Owiwi, ότι ορίζει το κάθε μέρος ως αντιπρόσωπο του άλλου, ούτε εξουσιοδοτεί κανένα μέρος να δεσμεύεται για λογαριασμό του άλλου μέρους.

(κ) Η Owiwi μπορεί ανά χρονικά διαστήματα να προσθέτει, να τροποποιεί, να αναστέλλει ή να παύει (προσωρινά ή μόνιμα) την παροχή οποιουδήποτε στοιχείου των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς την προηγούμενη έγγραφη ειδοποίησή σας.

(λ) Η Owiwi έχει το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, τους παρόντες Όρους καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εφαρμογές.

(μ) Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης θα ισχύει από τη στιγμή που οι τροποποιημένοι Όροι Χρήσης αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα της Owiwi.

     (ν) Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν την ενότητα των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας της Owiwi, προκειμένου να ενημερώνεστε για όλες τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει. Αν συνεχίσετε την πρόσβαση ή/και την χρήση της ιστοσελίδας της Owiwi, των υπηρεσιών ή οποιωνδήποτε εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, θεωρείται αναμφισβήτητα ότι αποδέχεστε τέτοιες τροποποιήσεις και συναινείτε, επιτρέπετε, συμφωνείτε και εγκρίνετε αυτές.
 

6. Cookies

(α) Η Owiwi μπορεί να συλλέξει δεδομένα ταυτοποίησης σας, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες όπως cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο και δεν προκαλούν βλάβη σε οποιοδήποτε έγγραφο ή αρχείο στον υπολογιστή. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της περιήγησής σας σχετικά με τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών και για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίσουν χρήσιμες ή δημοφιλείς περιοχές.

(β) Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ενημερώνεστε για τη χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή να μην επιτρέπετε την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την χρήση cookies για την αναγνώριση σας, μπορεί να μην έχετε περαιτέρω πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

 

7. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

(α) Εγγυάστε ότι η χρήση της ιστοσελίδας της Owiwi, των υπηρεσιών ή οποιονδήποτε εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της υποβολής των πληροφοριών, δεδομένων, εικόνων, βίντεο, ήχου, αρχείων: (i) συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και νομοθεσίες, (ii) δεν παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους, (iii) δεν είναι προσβλητική, απρεπής, δυσφημιστική, άσεμνη, παράνομη, απειλητική, απεχθής, ή ακατάλληλη με οποιονδήποτε τρόπο.

(β) Οποιοδήποτε υλικό το οποίο μεταδίδεται, αναρτάται ή υποβάλλεται στην ιστοσελίδα της Owiwi από εσάς, θα θεωρείται (και η Owiwi θα το διαχειρίζεται ως) μη - εμπιστευτικό και δημόσιο.

(γ) Δια του παρόντος χορηγείτε στην Owiwi μια διαρκή, με δικαίωμα εκχώρησης/υπομίσθωσης, παγκόσμια και χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων δικαιόχρησης άδεια να δημοσιεύει και να διαθέτει στην Ιστοσελίδα της τις πληροφορίες σας, ανοίγματα θέσεων εργασίας και όλες τις άλλες πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

(δ) Δια του παρόντος δεσμεύεστε όπως αποζημιώσετε την Owiwi ενάντι κάθε απώλειας, υποχρέωσης, δαπάνης και εξόδων (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, νομικών εξόδων) που προκύπτουν από ενδεχόμενη παράβαση οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας από τη χρήση ή κατοχή των πληροφοριών σας, των ανοιγμάτων θέσεων εργασίας και όλες τις άλλες πληροφορίες και το υλικό που παρέχονται από εσάς.

(ε) Η Owiwi κατέχει όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, όλου του λογισμικού που αποτελεί μέρος της Ιστοσελίδας ("Λογισμικό"). Τα έργα αυτά προστατεύονται από νόμους και συνθήκες περί πνευματικής ιδιοκτησίας ανά τον κόσμο.

(ζ) Απαγορεύεται να: (i) τροποποιήσετε, μεταφράσετε, δημιουργήσετε ή προσπαθήσετε να δημιουργήσετε παράγωγα αντίγραφα ή να αντιγράψετε το Λογισμικό ή την Ιστοσελίδα, εν όλω ή εν μέρει, (ii) να προβείτε σε ανάστροφη μηχανίκευση (reverse engineering), αποσυναρμολόγηση ή μετατροπή του κώδικα του Λογισμικού ή της Ιστοσελίδας σε μορφή source code, (iii) διανείμετε, παραχωρήσετε άδεια, εκχωρήσετε, μοιραστείτε, προβείτε σε χρονομεριστική μίσθωση, πώληση, ενοικίαση, εκμίσθωση, μεταβίβαση, χορήγηση εμπράγματης ασφάλειας ή μεταφοράς με άλλο τρόπο του Λογισμικού ή της Ιστοσελίδας προς όφελός σας.

(η) Το περιεχόμενο της Owiwi προστατεύεται από νόμους για πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, ευρεσιτεχνίες, εμπορικά μυστικά και άλλους νόμους και νομοθεσίες και, όπως αυτά ισχύουν και έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε εσάς και την Owiwi, η Owiwi κατέχει και διατηρεί όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου, υπηρεσιών ή εφαρμογών της.

(θ) Κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, όλων των ευρεσιτεχνιών, εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσιών, εμπορικών ονομασιών, σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών καθώς και της εμφάνισης και της αισθητικής άλλων οπτικών ή μη γραμματικών στοιχείων (εγγεγραμμένών ή μη) της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της Owiwi), το ενημερωτικό περιεχόμενο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της Owiwi και είναι προσβάσιμο ως μέρος των υπηρεσιών της, οποιαδήποτε βάση δεδομένων που λειτουργεί από την Owiwi καθώς και το σύνολο των σχεδίων, κειμένων και των γραφικών της Ιστοσελίδας της Owiwi, το λογισμικό, οι φωτογραφίες, η μουσική, ο ήχος, οι επιλογές και η διάταξή τους και κάθε μετάφραση του λογισμικού, ο εν λόγω πηγαίος κώδικας (source code) και το λογισμικό (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, των βοηθητικών εφαρμογών "applets" και των αρχείων script) θα παραμένουν στην ιδιοκτησία της Owiwi. Δεν επιτρέπεται η απόκτηση οποιουδήποτε τίτλου στα εν λόγω δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή η προσπάθεια διενέργειας τέτοιας πράξης. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων της Owiwi.

(ι) Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο και με κανένα μέσο η αναπαραγωγή, αναδιανομή, αντιγραφή, αναμόρφωση, αποκάλυψη, αναδημοσίευση, παραλαβή, εμφάνιση, λήψη στιγμιότυπων οθόνης, ανάρτηση ή μετάδοση του υλικού που διατίθεται στην Ιστοσελίδα της Owiwi ούτε επιτρέπεται η πώληση, ενοικίαση ή εκχώρηση δευτερεύουσας άδειας, η χρήση της για τη δημιουργία άλλων έργων ή η εκμετάλλευσή της με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Owiwi. Ωστόσο, επιτρέπεται η ανάκτηση και η προβολή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας της Owiwi σε οθόνη υπολογιστή, η αποθήκευση του εν λόγω περιεχομένου σε ηλεκτρονική μορφή σε δίσκο (αλλά όχι σε οποιονδήποτε διακομιστή ή άλλη συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένη σε δίκτυο) ή η εκτύπωση ενός αντιγράφου του εν λόγω περιεχομένου για δική σας προσωπική, μη εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσετε άθικτη κάθε σημείωση περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και αποκλειστικής εκμετάλλευσης. Διαφορετικά, δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, λήψη στιγμιότυπων οθόνης, τροποποίηση, αντιγραφή ή διανομή ή η χρήση για εμπορικούς σκοπούς οποιωνδήποτε εκ των στοιχείων του υλικού ή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας της Owiwi χωρίς την άδειά μας.

(κ) Κάθε δικαίωμα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας καθώς και κάθε δικαίωμα (περιλαμβανομένης, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της υπεραξίας και, όπου ισχύει, των εμπορικών σημάτων) επί της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου ανήκει στην Owiwi.

(λ) Όλα τα σχόλια, οι προτάσεις, οι ιδέες, οι σημειώσεις, τα σχέδια, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, οι έννοιες ή άλλες πληροφορίες: (i) που κοινοποιούνται ή προσφέρονται στην Owiwi από πλευράς σας ή (ii) που συνιστούν απάντηση σε προσκλήσεις από την Owiwi σχετικά με τις υπηρεσίες της ή την Ιστοσελίδα (καλούμενες ως «Ιδέες») θα θεωρούνται ότι είναι ιδιοκτησία και θα παραμένουν στην ιδιοκτησία της Owiwi, και κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των Ιδεών εκχωρείται δια του παρόντος μέσω

τωρινών και μελλοντικών εκχωρήσεων στην Owiwi.

 

8. Περιορισμός Ευθύνης

(α) Συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις που θα προκύψουν από την πρόσβαση ή/και χρήση της ιστοσελίδας της Owiwi, των υπηρεσιών ή εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi.

(β) Η Owiwi δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε τηλεφωνικό, τηλεπικοινωνιακό ή άλλου είδους κόστος που τυχόν προκύψει. Η Owiwi βασίζεται σε άλλους παρόχους υπηρεσιών (όπως πάροχοι δικτύου, κέντρα δεδομένων, πάροχοι τηλεπικοινωνιών) για να σας διαθέσει την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της. Ενώ η Owiwi λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να σας παρέχει ένα καλό επίπεδο υπηρεσιών, δεν εγγυάται ότι οι εν λόγω υπηρεσίες δεν θα περιέχουν σφάλματα ή θα είναι αδειάληπτες. Ως εκ τούτου, η Owiwi δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες που τυχόν υποστείτε ως αποτέλεσμα καθυστερήσεων ή σφαλμάτων της Ιστοσελίδας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ως αποτέλεσμα των παρόχων υπηρεσιών της Owiwi.

(γ) Η Owiwi δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές), που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή/και σφάλματα, εφόσον η απρόσκοπτη πρόσβαση και περιήγηση στην Ιστοσελίδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν είναι δυνατόν να ελέγχονται πάντα ή να εξαρτώνται από την Owiwi. Επίσης, η Owiwi, δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα της, οι υπηρεσίες της ή οι εφαρμογές της (συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται από την Owiwi ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής ή οποιαδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα ή οι διακομιστές μέσω των οποίων οι σελίδες αυτές διατίθενται σε εσάς, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα κακόβουλα δεδομένα. Η Owiwi δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματα αυτών. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή υπηρεσιών, που ενδέχεται να προκύψουν από ιούς ή άλλα κακόβουλα δεδομένα, βαρύνουν εσάς και σε καμία περίπτωση την Owiwi.

(δ) Λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τον όγκο του Διαδικτύου, η Owiwi δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, για οποιασδήποτε μορφής ζημία (άμεση, έμμεση, τυχαία, συμπτωματική, επακόλουθη) που ενδέχεται να υποστείτε από την ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή οποιεσδήποτε εφαρμογές της (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, τις οποίες χρησιμοποιείτε με δική σας πρωτοβουλία. Τα ως άνω αναφερόμενα παρέχονται χωρίς καμία εγγύηση, εκπεφρασμένη ή/και επακόλουθη, με οποιονδήποτε τρόπο. Η Owiwi δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα της, οι υπηρεσίες της ή οι εφαρμογές της (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, οι διακομιστές της και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που ενδέχεται να σας αποστείλει, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα κακόβουλα δεδομένα.

(ε) Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας και για όποια, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, δεδομένα, κείμενα, αρχεία, πληροφορίες, ονόματα χρήστη, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, προφίλ, αποσπάσματα ήχου και εικόνας, ήχους, μουσικά έργα, έργα με συγγραφικά δικαιώματα, εφαρμογές, συνδέσμους και όποιο άλλο περιεχόμενο ή υλικό (συλλογικά, το "περιεχόμενο") υποβάλλετε, αναρτάτε ή προβάλλετε στην Ιστοσελίδα της Owiwi ή μέσω αυτής.

(ζ) Η μετάφραση των όρων που χρησιμοποιούνται στο Παιχνίδι συμφωνεί με την σελίδα https://www.wiktionary.org/ και η Owiwi δεν ευθύνεται για την ακρίβεια της μετάφρασης ή για όποια λάθη ή παρεξηγήσεις προκύψουν ενώ παίζετε το Παιχνίδι.

(η) Στην ιστοσελίδα της Owiwi, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, ενδέχεται να υπάρχει περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων μερών και πηγές που παρέχονται από τρίτους, υπηρεσίες διαδικτύου ή λειτουργίες, χαρακτηριστικά, σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε δικτυακούς τόπους τρίτων, σε εφαρμογές, σε υπηρεσίες διαδικτύου ή σε χαρακτηριστικά ή ακόμα σε άδεια για αλληλεπίδραση με ιστοσελίδες, υπηρεσίες Διαδικτύου ή χαρακτηριστικά τρίτων μερών.

(θ) Η Owiwi δεν ελέγχει καμία από τις ιστοσελίδες, υπηρεσίες Διαδικτύου ή χαρακτηριστικά αυτών των τρίτων μερών και δεν γνωρίζει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα τους ούτε και γνωρίζει εάν υπάρχουν χρεώσεις ή όχι. Ρητά αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Owiwi δεν φέρει ευθύνη σε καμία περίπτωση για τυχόν ιστοσελίδες, υπηρεσίες Διαδικτύου ή χαρακτηριστικά τρίτων μερών. Η αλληλεπίδρασή σας με οποιοδήποτε τρόπο με αυτές τις ιστοσελίδες, υπηρεσίες Διαδικτύου ή τα χαρακτηριστικά τρίτων μερών είναι στην αποκλειστική και απόλυτη κρίση σας και γίνεται με δική σας ευθύνη και σε καμία περίπτωση με ευθύνη της Owiwi.

(ι) Σε περίπτωση που δεν είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής/ χρεωστικής/προπληρωμένης ή άλλου τύπου κάρτας που χρησιμοποιείτε για να κάνετε μια αγορά από την ιστοσελίδα της Owiwi, η Owiwi, οι συνεργάτες και οι συνεταίροι της δεν είναι υπεύθυνοι έναντι του νόμιμου κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης ή άλλου τύπου κάρτας που έχει χρησιμοποιηθεί για κάθε αγορά από την ιστοσελίδα της Owiwi.

(κ) Η Owiwi, οι συνεργάτες και οι συνεταίροι της σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη απέναντί σας για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιασδήποτε άμεσης, έμμεσης, οικονομικής, υποδειγματικής, ειδικής, τιμωρητικής, αποθετικής ή παρεπόμενης ζημίας ή απώλειας) που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την ιστοσελίδα, το περιεχόμενό της, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, κάθε ενέργεια σχετική με τα δικαιώματα αντιγραφής ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όποια καθυστέρηση στη λειτουργία ή μετάδοση ή οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

(λ) Η Owiwi, οι συνεργάτες και οι συνεταίροι της σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη απέναντί σας για δικές σας αποφάσεις που ενδέχεται να βασιστούν στην Προσωπική Αναφορά της Owiwi, καθώς αυτή είναι μόνο επεξεργαστής και όχι ελεγκτής δεδομένων, απλά εμφανίζει τις πληροφορίες που παρέχονται από εσάς

(μ) Η Owiwi, οι συνεργάτες και οι συνεταίροι της σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη απέναντί σας για όποια διαφορά ενδέχεται να προκύψει μεταξύ εσάς και ενός Υποψηφίου. Συμφωνείτε ότι η Owiwi δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία υποστείτε που προκύπτει από τέτοια διαφορά και δια του παρόντος αποδεσμεύετε και απαλλάσσετε την Owiwi από οποιαδήποτε τέτοια απώλεια ή ζημία ή ευθύνη σε σχέση με οποιαδήποτε τέτοια διαφορά

(ν) Η Owiwi, οι συνεργάτες και οι συνεταίροι της σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη για το αν καταφέρατε να βρείτε εργασία ή όχι καθώς είναι θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

 

9. Παραβίαση των Όρων

(α) Απαγορεύεται η παραβίαση ή η προσπάθεια παραβίασης της ασφάλειας της Ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή των εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi.

(β) Η παραβίαση των Όρων μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της Owiwi, να οδηγήσει σε τερματισμό του λογαριασμού σας στην Owiwi. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η Owiwi δεν θα είναι υπεύθυνη για όλων των ειδών τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που παρέχετε και ότι χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi με δική σας ευθύνη. Εάν παραβιάσετε το γράμμα ή το πνεύμα των παρόντων Όρων, ή με άλλο τρόπο δημιουργήσετε τυχόν κίνδυνο ή εκθέσετε νομικά την Owiwi, μπορούμε να σταματήσουμε την παροχή πρόσβασης, ολική ή μερική, στην ιστοσελίδα, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi.

(γ) Η παραβίαση του ως άνω αναφερόμενου κανόνα ασφαλείας δύναται να οδηγήσει σε αστική ή/και ποινική δίωξη. Η Owiwi θα διερευνήσει τα γεγονότα που πιθανώς σχετίζονται με την παραβίαση και δύναται να συνεργαστεί με τις δυνάμεις της Αστυνομίας που σχετίζονται με παραβάσεις τέτοιου είδους.

(δ) Η Owiwi θα συνεργαστεί πλήρως με οποιεσδήποτε Αρχές επιβολής του Νόμου και θα συμμορφωθεί με δικαστική εντολή που θα ζητήσει ή δώσει εντολή στην Owiwi να κοινοποιήσει την ταυτότητα ή να εντοπίσει τον παραβάτη των παρόντων Όρων. Η λίστα με τους λόγους παραβίασης των παρόντων Όρων είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική.

(ε) Κατανοείτε πλήρως και αποδέχεστε ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσετε την Owiwi και κάθε συνεργάτη της, συνέταιρο και συνεργαζόμενη εταιρεία για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στην Owiwi ή/ και στους συνεργάτες της, τους συνεταίρους και τις συνεργαζόμενες εταιρείες, λόγω της παράνομης χρήσης ή/και κατάχρησης της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή των εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες από την Owiwi, με την παραβίαση αυτών των Όρων.

(ζ) Με αυτούς τους Όρους, συμφωνείτε να διαφυλάξετε πλήρως την Owiwi καθώς και τους συνεργάτες της, τους συνεταίρους και τις συνεργαζόμενες εταιρείες ανέπαφες από οποιοδήποτε αδίκημα, αξίωση ή απαίτηση και να επιβαρυνθείτε για λογαριασμό της Owiwi με τυχόν δικαστικά και νομικά έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν κατά την παραβίαση του περιεχομένου αυτών των Όρων καθώς και την παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτων μερών κατά τη χρήση ή περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα.

 

10. Διαφορές

(α) Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ εσάς και της Owiwi, θα πρέπει να επιχειρηθεί πρωτίστως να επιλυθεί με φιλικό τρόπο.

(β) Σε αντίθετη περίπτωση, σχετική αξίωση πρέπει να υποβληθεί εντός ενός (1) έτους αφού προκύψει η αξίωση διαφορετικά η απαίτησή σας παραγράφεται μόνιμα.

(γ) Η αρμόδια νομοθεσία είναι η ελληνική και την αποκλειστική δικαιοδοσία έχουν τα δικαστήρια των Αθηνών.

(δ) Σε κάθε περίπτωση, παραιτείστε από το δικαίωμά σας να συμμετέχετε σε συλλογική αγωγή.

(ε) Αν κάποιος φέρει αξίωση εναντίον μας σχετική με δική σας δράση, περιεχόμενο ή πληροφορίες που μας έχετε παράσχει, θα μας αποζημιώσετε και θα μας απαλλάξετε από όλες τις ζημίες, απώλειες και έξοδα κάθε είδους (συμπεριλαμβανομένων εύλογων νομικών αμοιβών και εξόδων) που σχετίζονται με την τέτοια αξίωση.

(ζ) Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων κριθεί από αρμόδιο Δικαστήριο ως άκυρη ή μη εφαρμοστέα, συμφωνείτε ότι το τμήμα της διάταξης αυτής θα διαχωριστεί από τους Όρους και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και εκτελεστότητα των υπολοίπων διατάξεων και οι υπόλοιπες διατάξεις των Όρων θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή. Ούτε η συμπεριφορά ούτε η συνήθης εμπορική πρακτική δύναται να ενεργήσει για την τροποποίηση αυτών των Όρων. Οι όροι αυτοί δεν παρέχουν κανένα ωφέλιμο δικαίωμα σε τρίτα μέρη.

11. Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
 

OWIWI ΙΚΕ
Χειμάρρας 5
, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25
Αθήνα, Ελλάδα
http://www.owiwi.co.uk
E-mail: support@owiwi.co.uk.